Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

HISTORITË

ALL
ÇERDHJA E ËNGJËJVE
DASHURI AMERIKAN SHËNON PËR SHPËTIMIN E BABYËVE TË ABANDONUARA
SHQIPËRIA
Retweet a Meal
A NON-FORMAL CITIZEN INITIATIVE HANDING OUT FOOD FOR THOSE IN NEED IN SKOPJE
MAQEDONIA
LIBRAT AUDIO TË ZNJ. VOLUMI
NJË ISH MËSUESE NË PENSION BASHKË ME DISA VULLNETARË OFRON LIBRA AUDIO
SHQIPËRIA
VËLLEZËRIT KETA
RANDOM DO-GOODERS
REFUGEES SOMETIMES ENCOUNTER GOOD PEOPLE ON THEIR WAY
SERBIA
GUERILLA COOKING IN HUNGARY
A STORY OF A SELF-ORGANIZED FOOD CHARITY HETI BETEVŐ IN HUNGARY.
HUNGARIA
MORE THAN A FARMER'S COOP
HRANKOOP-SOFIA IS A FOOD CO-OPERATION BASED ON SOLIDARITY
BULLGARIA
44 kg monedha për një ndërhyrje kirurgjikale
A COMMUNITY FOUNDATION STRIVING FOR SOCIAL CHANGE
SHQIPËRIA
NJË ZEMËR ALTRUISTE DHE E MADHE
XHOI JAKAJ, AN EXTRAORDINARY WOMAN AND A PHILANTHROPIST.
SHQIPËRIA