Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

ALBANIA

STORIVE TONA NGA SHQIPERIA

ALL

Bamirësia nuk të varfëron
A COMMUNITY FOUNDATION STRIVING FOR SOCIAL CHANGE
SHQIPËRIA
ÇERDHJA E ËNGJËJVE
DASHURI AMERIKAN SHËNON PËR SHPËTIMIN E BABYËVE TË ABANDONUARA
SHQIPËRIA
LIBRAT AUDIO TË ZNJ. VOLUMI
NJË ISH MËSUESE NË PENSION BASHKË ME DISA VULLNETARË OFRON LIBRA AUDIO
SHQIPËRIA
NJË ZEMËR ALTRUISTE DHE E MADHE
XHOI JAKAJ, AN EXTRAORDINARY WOMAN AND A PHILANTHROPIST.
SHQIPËRIA
VËLLEZËRIT KETA
THESE CHAMPS MAY LOOK TOUGH - BUT THEY ARE ALSO CHAMPIONS IN PHILANTHROPY
SHQIPËRIA