Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

EKIPI YNË

Anëtarët e ekipit kanë eksperienca me baza komunitare dhe humanitare, kështu mund të japim një qasje nga brenda, dhe etike në intervistat dhe historitë e realizuara. Mëso më shumë rreth nesh te EKIPI YNË.

HUNOR KIRÁLY, kryeredaktor

Redaktor i historive, intervistave, dizenjimit të faqes, prodhimit të infografeve/zërit/videos

VLADIMIR RADINOVIĆ, Kryereporter

Intervista, koordinim, produksion zëri

Përveç ekipit tonë kryesor, disa praktikantë dhe vullnetarë u përfshinë në krijimin e historive, mbledhjen e të dhënave, fotove dhe informacionit të detajuar.

KONTRIBUES:

HUNGARY – ÉDUA SARRÓ (intervista, produksion audio) FANNI MELISKA (intervista, produksion audio) TERÉZIA NAGYOVÁ (intervista, kërkim) BÁLINT MERCKLE (intervista, fotografi) BALÁZS LERNER (fotografi)

ALBANIA – ERILA HASKA (intervista, kërkim informacioni) ELONA KAPEXHIU (produksion video)