Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

HISTORITË

ALL
LIBRAT AUDIO TË ZNJ. VOLUMI
NJË ISH MËSUESE NË PENSION BASHKË ME DISA VULLNETARË OFRON LIBRA AUDIO
SHQIPËRIA
ÇERDHJA E ËNGJËJVE
DASHURI AMERIKAN SHËNON PËR SHPËTIMIN E BABYËVE TË ABANDONUARA
SHQIPËRIA
NJË ZEMËR ALTRUISTE DHE E MADHE
XHOI JAKAJ, AN EXTRAORDINARY WOMAN AND A PHILANTHROPIST.
SHQIPËRIA
GUERILLA COOKING IN HUNGARY
A STORY OF A SELF-ORGANIZED FOOD CHARITY HETI BETEVŐ IN HUNGARY.
HUNGARIA
VËLLEZËRIT KETA
THESE CHAMPS MAY LOOK TOUGH - BUT THEY ARE ALSO CHAMPIONS IN PHILANTHROPY
SHQIPËRIA
Retweet a Meal
A NON-FORMAL CITIZEN INITIATIVE HANDING OUT FOOD FOR THOSE IN NEED IN SKOPJE
MAQEDONIA
MORE THAN A FARMER'S COOP
HRANKOOP-SOFIA IS A FOOD CO-OPERATION BASED ON SOLIDARITY
BULLGARIA
Bamirësia nuk të varfëron
A COMMUNITY FOUNDATION STRIVING FOR SOCIAL CHANGE
SHQIPËRIA