Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

ПРИКАЗНИ

ALL
ХУМАНИТАРЕН ПОДВИГ ЗА ВАЊА ЛАЗАРОВА
ХУМАНИТАРЕН ПОДВИГ ЗА МАКЕДОНСКАТА ФОЛК ПЕЈАЧКА ВАЊА ЛАЗАРОВА
МАКЕДОНИЈА
ДЕЧИЊАТА МИ СЕ ПОСЕБНА СЛАБОСТ
ЗЛАТКА ОГЊАНОВСКА – ХУМАНИСТ И АКТИВИСТ ОД СКОПЈЕ
МАКЕДОНИЈА
СОЛИДАРНОСТ – НЕ САМО КОГА Е ТРЕНД
МАРИЈА Е НЕУМОРЕН КОГА ЈА ДОБИЕ ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА, ОСВЕН ЗА ДЕЦА СО ИНВАЛИДНОСТ.
МАКЕДОНИЈА
РЕТВИТНИ ОБРОК
Преку социјалните медиуми до храна за бездомниците и сиромашните
МАКЕДОНИЈА
СКОПЈЕ: ГРАД НА СОЛИДАРНОСТА
ГРАД НА МЕЃУНАРОДНАТА СОЛИДАРНОСТ
МАКЕДОНИЈА
МЕРСИХА: ГЛАСОТ НА ХУМАНИТАРНОСТА И СОЛИДАРНОСТА
A TRULY ENGAGED YOUNG HUMANITARIAN ACTIVIST
МАКЕДОНИЈА