Interactive Coloring

drag iconDrag any color from the left toolbar to an area or text in the page. A blue outline will indicate a droppable element.

drag iconOn mobile, wait a tiny bit until you drag the color drop.

ПРИКАЗНИ

ALL
ДЕЧИЊАТА МИ СЕ ПОСЕБНА СЛАБОСТ
ЗЛАТКА ОГЊАНОВСКА – ХУМАНИСТ И АКТИВИСТ ОД СКОПЈЕ
МАКЕДОНИЈА
СКОПЈЕ: ГРАД НА СОЛИДАРНОСТА
ГРАД НА МЕЃУНАРОДНАТА СОЛИДАРНОСТ
МАКЕДОНИЈА
ХУМАНИТАРЕН ПОДВИГ ЗА ВАЊА ЛАЗАРОВА
ХУМАНИТАРЕН ПОДВИГ ЗА МАКЕДОНСКАТА ФОЛК ПЕЈАЧКА ВАЊА ЛАЗАРОВА
МАКЕДОНИЈА
РЕТВИТНИ ОБРОК
Преку социјалните медиуми до храна за бездомниците и сиромашните
МАКЕДОНИЈА
МЕРСИХА: ГЛАСОТ НА ХУМАНИТАРНОСТА И СОЛИДАРНОСТА
A TRULY ENGAGED YOUNG HUMANITARIAN ACTIVIST
МАКЕДОНИЈА
СОЛИДАРНОСТ – НЕ САМО КОГА Е ТРЕНД
МАРИЈА Е НЕУМОРЕН КОГА ЈА ДОБИЕ ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА, ОСВЕН ЗА ДЕЦА СО ИНВАЛИДНОСТ.
МАКЕДОНИЈА