Дали сакаш да го направиш светот подобар?

Колку труд вложуваш во тоа? И најважно: како сакаш да го промениш светот? Те покануваме да го направиш овој тест, кој не бара познавање на темата и кој не е од натпреварувачки карактер. На крајот на тестот, ќе добиеш персонализиран резултат и препорака.

Дали си визионер? Најсилна алка? Поддржувач? Вмрежувач? Тестот може да ти помогне да идентификуваш иницијативи и организации каде што би можел(а) да придонесеш и да го дадеш најдоброто од себе или дури и да ти даде идеја да покренеш своја иницијатива.

Loading…

Back to Top