A do të donit t’a bënit botën një vend më të mirë?

Jeni të gatshëm për këtë? Dhe më e rëndësishmja: Si? Ne ju ftojmë të provoni veten. Ky nuk është një konkurs për të treguar sa të aftë jeni, apo se sa njohuri keni në lidhje me temën. Në fund të kuizit ju do të merrni një rezultat të shkurtër të personalizuar dhe një rekomandim.

 

A jeni një Vizionar? Një Lider? Një Inspirues për të tjerët? Ndërlidhës në komunitet? Ky kuiz mund t’ju ndihmojë të gjeni çështjet dhe organizatat ku ju mund të jepni maksimumin, ose ndoshta: të nisni iniciativën tuaj.

Loading…

Back to Top